Türkiye'nin En İyi 8 Kamp Alanı

Türkiye'nin En İyi 8 Kamp Alanı

Türkiye'nin En İyi 8 Kamp Alanı

Doğaseverlerin ve doğayla iç içe bir tatil yapmak isteyenlerin en sevdiği aktivitelerin başında kamp yapmak gelmektedir. Muhteşem kamp için gerekli araçların yanı sıra hangi lokasyonda kamp yapılacağı da çok önemlidir. Türkiye hem doğası hem dört mevsimi bir arada yaşaması dolayısıyla kamp alanları konusunda oldukça geniş bir ekosisteme sahiptir. Bu blog yazımızda Türkiye'nin en iyi 8 kamp alanlarını sizin için sıraladık.

Kaz Dağları Kamp

Balıkesir ve Çanakkale arasına yayılan muhteşem doğasıyla Kaz Dağları, yeşil ile mavinin buluştuğu doğal güzelliği ile bugün kamp severlerin en uğrak noktalarından birisidir. Milli park statüsünde sayılan Kaz Dağları, birçok konaklama alanı, kamp alanı ve piknik alanları ile ziyaretçilerini bekliyor. Türkiye'nin En İyi 8 Kamp Alanı olarak sıraladığım yerleri Caraj ile Araç Kiralayarak Sizlerde Ziyaret Edebilirsiniz.

Datça Kamp

Mavinin her tonunu içinde barındıran muhteşem koyları ile Datça denizseverlerin en sevdiği kamp alanlarının başında geliyor. Kargı Koyu kamp alanı, Domuz Çukuru Koyu kamp alanı, Akvaryum Plaj ve kamp alanı, Bencik Koyu kamp alanı vb. birçok koy ve plajlarla Datça bugün bile kamp severlerin en uğrak noktalarından birisi olmaya devam ediyor. Türkiye'nin En İyi 8 Kamp Alanı olarak sıraladığım yerleri Caraj ile Araç Kiralayarak Sizlerde Ziyaret Edebilirsiniz.

Artvin Şavşat Karagöl Sahara Milli Park Kamp

Doğu Karadeniz'in yeşil şehri Artvin, gölleri, milli parkları ve kamp alanları ile Karadeniz'in en fazla kamp için tercih edilen illerinden birisidir. Şavşat Karagöl Milli Parkı güzel manzarası ve bol oksijeniyle doğaseverlerin sevebileceği dokusuyla sizleri bekliyor. Türkiye'nin En İyi 8 Kamp Alanı olarak sıraladığım yerleri Caraj ile Araç Kiralayarak Sizlerde Ziyaret Edebilirsiniz.

Salda Gölü Kamp

Bembeyaz kumları, açık mavinin koyu maviyle birleşimi ve oksijen dolu ormanlarıyla Salda Golü, Türkiye'nin Maldivleri olarak adlandırılmaya devam ediyor. Bölge koruma altında olduğu için belirli sit alanları içerisinde kamp yapılabiliyor. Türkiye'nin En İyi 8 Kamp Alanı olarak sıraladığım yerleri Caraj ile Araç Kiralayarak Sizlerde Ziyaret Edebilirsiniz.

Kelebekler Vadisi

Muğlanın Fethiye ilçesinde bulunan, iki tepeni arasına gizlenen Kelebekler Vadisi, birçok bitki türü ve kelebek türüne ev sahipliği yapmasıyla doğaseverlerin en iyi kamp listelerinde genellikle ilk sıraları zorluyor. Doğanın sunduğu eşsiz güzellikleri yaşamak, yeşilliğin içinde kamp yaparken berrak denizinde yüzmek isterseniz Kelebekler Vadisi tam sizlik bir yer. Türkiye'nin En İyi 8 Kamp Alanı olarak sıraladığım yerleri Caraj ile Araç Kiralayarak Sizlerde Ziyaret Edebilirsiniz.

Yedigöller Milli Parkı

Batı Karadeniz Bölgesi’nde Bolu’nun 42 kilometre kuzeyinde Zonguldak’ın güneyinde yer alan Yedigöller Milli Parkı, bünyesinde Büyükgöl, Seringöl, Deringöl, Nazlıgöl, Küçükgöl, İncegöl ve Sazlıgöl olarak 7 göl vardır. Dört mevsim içinde ziyaret edebileceğiniz Yedigöller, piknik alanları ve kamp alanları ile sizleri bekliyor. Türkiye'nin En İyi 8 Kamp Alanı olarak sıraladığım yerleri Caraj ile Araç Kiralayarak Sizlerde Ziyaret Edebilirsiniz.

Akyaka Orman Kampı

Muğla Ula ilçesine bağlı Akyaka bölgesinde bulunan Akyaka Orman Kampı, birçok koyun hemen yanında Gökova Körfezi’nde en güzel köşelerinden birinde bulunuyor. Merkeze olan yakınlığı ile birçok imkanı ile Akyaka Orman Kampı mutlaka görülmesi gereken kamplar listelerinde kendine sıklıkla yer buluyor.

Kaçkar Dağları Milli Parkı

Rize ili Çamlıhemşin ilçesi sınırları içinde bulun Kaçkar Dağları Milli Parkı, özelikle doğal güzellikleri ve oksijeni bol dokusuyla kamp yapmak isteyenler için muhteşem bir yer olarak karşımıza çıkıyor. Türkiye'nin En İyi 8 Kamp Alanı olarak sıraladığım yerleri Caraj ile Araç Kiralayarak Sizlerde Ziyaret Edebilirsiniz.  
İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon