Rize Artvin Havalimanı Araç Kiralama nasıl yapılır?

Rize Artvin Havalimanı Araç Kiralama nasıl yapılır?

Rize Artvin Havalimanı Araç Kiralama nasıl yapılır?


 Artvin ve Rize Türkiye'nin Doğu Karadeniz bölgesinde bulunan ve Karadeniz'e kıyısı bulunan illeridir. Coğrafi konumlarından dolayı, yıl içerisinde yerli ve yabancı birçok turistin ziyareti kendilerine çekmektedir. Özellikle doğa turizmi açısından son zamanlarda popüler birçok tatil noktalarına sahiptirler. Ayrıca Artvin, Gürcistan'a sınır kapısı olması dolayısıyla ayrıca yerli ve yabancı turistlerin sadece doğa turizmi için değil birçok aktivite açısından da cazibe merkezi haline gelmiştir.

Rize Artvin Havalimanı


Doğu Karadeniz'in iki güzel şehri Artvin ve Rize illeri içerisinde hizmet veren Rize-Artvin Havalimanı, Türkiye'nin ikinci deniz üzerine inşa edilen havalimanıdır ve yıllık yolcu kapasitesi 3 milyondur. Havalimanı, Rize'nin Pazar ilçesinde Karadeniz'in üstünde yer almaktadır. Havalimanında test uçuşları Nisan 2022'de başlamış olup Havalimanına ilk tarifeli uçuş 14 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleşmiştir. 3 milyon metrekare alanda, deniz doldurularak inşa edilen havalimanı 3 kilometre uzunluğunda ve 45 metre genişliğinde bir pist, 250 metre uzunluğunda ve 24 metre genişliğinde 3 taksi yolu ve 2 apron olarak hizmet vermektedir.

Rize Artvin Havalimanı En Çok Sorulan Sorular

Rize Artvin Havalimanı nerededir?

Rize Artvin Havalimanı, Rize'nin Pazar ilçesindedir.

Havalimanına ilk uçuş ne zaman yapıldı?

İlk tarifeli uçuş 14 Mayıs 2022 tarihinde yapılmıştır.

Rize Artvin Havalimanı Rize merkeze ne kadar uzaklıktadır?

Rize Artvin Havalimanı, Rize'nin merkezine 34 km uzaklıktadır.

Rize Artvin Havalimanı Artvin merkeze ne kadar uzaklıktadır?

Rize Artvin Havalimanı, Artvin merkeze 125 km uzaklıktadır.

Havalimanı kaçıncı denize üzerine dolgu yapılan havalimanıdır?

Türkiye'nin deniz üzerine dolgu yapılarak inşa edilen ikincii, dünyanın ise beşinci havalimanıdır.

Rize Artvin Havalimanı Ulaşım


Rize ve Artvin şehirlerine hizmet veren havalimanına havayolu ulaşım firması tarafından yapılan seferler ile Rize il merkezi ve ilçelerinden ve Artvin il merkezi ve ilçelerinden ulaşım sağlanabilmektedir. Bunlara ek olarak yine bu il ve ilçelerden birçok toplu taşıma ile havalimanına ulaşım sağlanabilmektedir. Ayrıca otoparkı olan havalimanına ulaşım açısından diğer bir seçenek araç kiralama seçeneğidir. Siz de Caraj Rize Artvin Havalimanı araç kiralama yapabilir, sevdiklerinizle kolayca Doğu Karadeniz'in tadını çıkarabilirsiniz.

Rize Artvin Havalimanı Araç Kiralama


Günümüzde havalimanına birçok ulaşım seçeneği olsa da yerli ve yabancı birçok ziyaretçi Doğu Karadeniz'in tadını çıkarmak için araç kiralama seçeneği seçmektedir. Uçaktan iner inmez araç kiralama yapabilir ve gideceğiniz yere yolculuğunuz sorunsuz sürebilir. Araç kiralama yaparken dikkat edilmesi gereken birkaç husus mevcuttur. Öncelikle hizmet kalitesi ve araç kiralama sonrası problem yaşamamak için kiralama şirketinin iyi seçilmesi gerekmektedir. Alacağınız aracın size uygun olması ve araçların bakımlarının tam olması kritik önem taşımaktadır. Bu yüzden bilinen ve güvenilen markaları tercih etmek gerekmektedir. Siz de Caraj ile araç kiralama yapabilir, uçaktan iner inmez aracınızı kapıda teslim alabilirsiniz.

Caraj Rize Artvin Havalimanı Araç Kiralama


Caraj Car Rental 7/24 araç kiralama hizmetini Rize Artvin Havalimanında da gerçekleştirmektedir. Caraj olarak siz değerli misafirlerimiz için tarzınıza uygun araç modellerimizle, günlük ve aylık araç kiralama hizmet veriyoruz. Sizler de 100'ü aşan araç sayımızla tarzınıza ve bütçenize uygun araçlar ile Rize Artvin Havalimanı araç kiralama yapabilirsiniz. Çakır Grup şirketi altında faaliyet gösteren Caraj Rent a Car kaliteli ve güvenle hizmet vermeye devam ediyor. Caraj olarak günün her anında araç kiralamak isteyen siz değerli misafirlerimize en iyi şekilde hizmet vermek için sizleri, Rize Artvin Havalimanı yakınında bulunan ofisimize bekliyoruz.

İster web sitemiz üzerinden ister telefon ile arayarak isterseniz Whatsapp üzerinden bizimle iletişime geçerek araç kiralama yapabilirsiniz.
İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon