Marmara Bölgesi En İyi Kamp Alanları

Marmara Bölgesi En İyi Kamp Alanları

Marmara Bölgesi En İyi Kamp Alanları

Marmara Bölgesi, Türkiye'nin en kalabalık ve sanayi bölgesi olarak ön plana çıksa bile birçok doğal güzelliği bünyesinde barındırıyor. Günümüzde kalabalık şehirlerden uzaklaşıp tatil yapmak isteyenler için Marmara bölgesi kamp alanları bakımından oldukça zengin seçeneklere sahiptir. Ayrıca Karadeniz’den sonra en fazla ormana ev sahipliğini bu bölge yapıyor ve yine Marmara Denizi, Ege ve Karadeniz’e kıyısı olan birçok il Marmara bölgesi sınırları içerisinde yer alıyor. Bu blog içeriğimizde Marmara Bölgesi en iyi kamp alanlarını sizler için sıralıyoruz.

Cunda Kamp Alanları (Balıkesir)

Balıkesir denilince tatil severlerin en fazla aklına gelen yer şüphesiz ki Cunda Adası olacaktır. Yılın her mevsimi misafirlerini bekleyen Cunda Adası, birçok kamp alanına ev sahipliği de yapmaktadır. Doğa ve denizin buluştuğu bu yerlerde ister karavanla ister çadırla kamp yapabilirsiniz.

Assos Gargara Doğal Tatil Kamp Alanı (Çanakkale)

Çanakkale Assos'da bulunan, Kaz Dağları’nın hemen eteğinde, Küçükkuyu – Assos sahil yolu yanı başında ve denize sıfır konumda olan bu kamp alanı özellikle bahar ayları itibari ile birçok kamp severe ev sahipliği yapmaktadır. Zeytin ağaçlarının altında kamp yapabilir, tertemiz denizin keyfini sevdiklerinizle yaşayabilirsiniz.

Şile Kamp Alanları (İstanbul)

İstanbul'un Karadeniz’e bakan bölgesinde bulunan Şile, şehrin kalabalığından sıkılan ve kamp yapmak isteyenler için birçok kamp alanına sahiptir. İstanbul'da bulunması sebebiyle ve ulaşım imkanlarının elverişli olması sebebiyle yılın büyük çoğunluğunda ziyaretçilere ev sahipliği yapabiliyor. Siz de Caraj araç kiralama ile araç kiralayabilir sevdiklerinizle Şile kamp alanlarının tadını çıkarabilirsiniz.

Gökçeada Kamp Alanları (Çanakkale)

Marmara Bölgesi en iyi kamp alanları listesi yapıldığı zaman en üstlere konulacak yerlerden birisi şüphesiz ki Gökçeada'da bulunan kamp alanlarıdır. Adada doğanın denizle buluştuğu ve Gökçeada'nın tüm güzelliklerini yaşayabileceğiniz birçok kamp alanı bulunuyor. Özellikle akşam vakitleri tüm güzelliği ile gökyüzünü izleyebilir ve sevdiklerinizle muhteşem anlar yaşayabilirsiniz.

Sülüklü Göl Kamp Alanı (Bolu)

Sakarya ve Bolu illerinin sınırında bulunan Sülüklü Göl, doğa tutkunlarının ve kamp severlerinin mutlaka görmesi gereken muhteşem kamp alanlarından birisi olarak listemize giriyor. Özellikle şehrin kalabalığından uzaklaşmak isteyenlerin tercih edeceği bir yer olarak ön plana çıkıyor. Siz de Caraj araç kiralama ile araç kiralayabilir sevdiklerinizle Sülüklü Göl kamp alanın tadını çıkarabilirsiniz.

Ormanya Kamp Alanı (Kocaeli)

Kocaeli Belediyesi tarafından oluşturulan Ormanya Kamp Alanı, ister karavanınızla ister çadırınızla kamp yapma fırsatını sizlere sunuyor. Kamp alanında duşlardan, tuvaletlerden, elektrik prizlerinden, bulaşık istasyonundan ve sıcak sudan tüm misafirler ortaklaşa yararlanabiliyor. Siz de Caraj ile araç kiralayabilir Marmara Bölgesi En İyi Kamp Alanları listemizde bulunan kamp alanlarının keyfini yaşayabilirsiniz.

Bozcaada Kamp Alanları (Çanakkale)

Bozcaada, Gökçeada gibi doğanın denizle buluştuğu birçok koy ve kamp alanına sahiptir. Özellikle yaz ayları deniz severlerin en çok tercih ettiği yerlerin başında gelmektedir. Çanakkale yolunuz düşerse mutlaka ziyaret etmeniz gereken yerlerin başında gelen Bozcaada günümüzde kamp severlerin en uğrak noktalarındandır.

Baraklı Göleti Kamp Alanı (Bursa)

Bursa'nın Keles ilçesinde bulunan Baraklı Göleti, doğa severlerin fazlasıyla beğeneceği bir atmosfere sahip. Ormanın ortasında bulunan Baraklı Göleti'nin hemen kenarında siz de kamp yapabilir yemyeşil ağaçlarla çevrili gölette olta balıkçılığı, bölgeyi mesken tutan pek çok kuş türünü seyredebilir, günün yorgunluğunu, manzara eşliğinde dinlenerek atabilirsiniz. İster çadırla ile karavanınızla kamp imkanı olan ve Marmara Bölgesi En İyi Kamp Alanları listemizde bulunan Baraklı Göleti Kamp Alanı sizleri bekliyor.
İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon