Sabiha Gökçen Araç Kiralama nasıl yapılır?

Sabiha Gökçen Araç Kiralama nasıl yapılır?

İstanbul Sabiha Gökçen Araç Kiralama Nasıl Yapılır?

Türkiye'nin Marmara Bölgesinde yer alan İstanbul sosyo-kültürel, ekonomik ve tarihi olarak hem Türkiye'nin hem Dünyanın en önemli şehirlerinden birisidir. 16 milyondan fazla insana ev sahipliği yapan İstanbul nüfus olarak Avrupa'nın en kalabalık şehriyken dünyada altın sıradadır. İstanbul dünyanın en eski şehirlerinden biridir. Sırasıyla Roma İmparatorluğu, Bizans İmparatorluğu, Latin İmparatorluğu, Osmanlı İmparatorluğuna ev sahipliği yapmıştır Bu durum sonucunda birçok yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapmaktadır.

İstanbul Araç Kiralama

İstanbul, dünyanın en kalabalık şehirlerinden olmasından dolayı kendi İstanbul gerek turizm için olsun gerek iş gezileri için olsun her yıl yüzbinlerce insana ekstradan ev sahipliği yapmaktadır. Birçok misafire ev sahipliği yapan İstanbul ulaşım olanakları her ne kadar gelişmiş olsa bile yüzölçümü büyüklüğü ve nüfus yoğunluğu yüzünden insanları zorlayabilmektedir. Özellikle yurtdışından veya Türkiye'nin diğer illerimden gelen turistler genellikle hava yolu aracılığı ile İstanbul'a ulaşmaktadırlar. Çoğu turist İstanbul araç kiralama yapıp hem zamandan hem kalabalıktan tasarruf etmek istemektedir. Özellikle yurtdışından gelen turistler havalimanı araç kiralama seçeneklerine sıkça başvurmaktadır. Siz de Caraj Rent a Car ile Avantajları Fiyatlarla Araç Kiralama Yapabilirsiniz.

İstanbul'a Ne Zaman Gidilir?

 İstanbul dört mevsimi tam anlamıyla yaşayan kozmopolit bir şehirdir. Dört mevsimi bir arada yaşaması dolayısıyla gezilecek yerler genellikle tüm yıl boyunca açıktır ve en ideal ziyaret zamanı ilkbahar olarak söylenebilir.

İstanbul'da Gezilmesi Gereken Yerler

İstanbul tarihi dokusu nedeniyle gezilmesi gereken yerler bir hayli fazladır. Bunları kısaca özetlemek gerekirse; Ayasofya Camii ve Müzesi, Süleymaniye Cami, Topkapı Sarayı ve Müzesi, Yerebatan Sarnıcı, Galata Kulesi, Kız Kulesi, Beylerbeyi Sarayı şeklinde sıralanabilir. Tarihi mekanların yanında İstanbul'da gezilecek park ve doğal yerleri sıralamak gerekirse; Boğaziçi Kıyıları, Gülhane Parkı, Emirgan Parkı, Bebek Parkı, İstanbul Akvaryumu, Haliç Kıyıları, Yıldız Parkı, Belgrad Ormanı, Atatürk Arboretumu, Göztepe Parkı, Polenezköy Tabiat Parkı, Maçka Parkı gibi yerler söylenebilir. İstanbul'da gezilmesi gereken yerler biter, Caraj'da fırsatlar bitmez. Araç kiralama hizmetiyle aileniz ve sevdiklerinizle dört mevsim İstanbul'un keyfini çıkarabilirsiniz. Her bütçeye uygun araç kiralama ve avantajlarıyla Caraj İstanbul, Rize ve Trabzo'nun her yerine hizmet vermektedir.

İstanbul'da Bulunan Havalimanları

İstanbul'da toplam iki tane havalimanı bulunmaktadır. En eskisi İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanıdır.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı

İstanbul'un 2. havalimanı olan Sabiha Gökçen Havalimanı Pendik ilçesi sınırlarında inşa edilmiştir. Uluslararası havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Türkiye'nin en fazla kullanılan ikinci havalimanıdır. Uluslararası havalimanı kodları IATA: SAW, ICAO: LTFJ'dir. Hem İstanbul gibi dünyanın en kalabalık noktalarına yakın olması hem de Türkiye'nin en kalabalık ili İstanbul sınırları içerisinde bulunması nedeniyle hem yerli yolcular hem yabancı yolcular için kritik önem taşımaktadır.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Araç Kiralama

Sabiha Gökçen Havalimanı (SAW), yurt içi ve yurt dışı milyonlarca yolcuya ev sahibi yapıyor. Özellikle İstanbul'u ziyaret eden ziyaretçiler için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama açısından önemli bir noktada bulunuyor. Bütçeniz ne olursa olsun her sınıf araç kiralama seçeneklerimiz ile Sabiha Gökçen Havalimanına özel konumlandırdığımız şubemizle ister lüks ister ekonomik sınıf araba kiralama hizmeti sunuyoruz. Siz de Caraj ile İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama yapabilirsiniz.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Araç Kiralama nasıl yapılır?

Caraj ile çok kolay bir şekilde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama yapabilirsiniz. İster web sitesi üzerinden ister şubelerimizden anında ve kolay bir şekilde bu araç kiralama işlemini halledebilirsiniz. Siz de Caraj Rent a Car ile bu hizmetten yararlanmak istiyorsanız. Aşağıda bulunan numaralardan bizi arayabilir, web site üzerinden randevu oluşturabilir, Whatsapp tuşuna basarak yazabilir veya ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Caraj Rental
Kurna Mahallesi, Çiçek Caddesi Tem Otoyolu Bağlantı yolu, 34916 Pendik/İstanbul
0537 591 80 26
0850 227 2580

İstanbul Araba Kiralama İçin; Caraj Rental - Merkez
0850 227 2580
Fatih Mh. Atatürk Cd. No:184, 34920 Sultanbeyli/İstanbul

Rize - Artvin Havalimanı Araba Kiralama İçin;
Caraj Rental - Rize
İkiztepe Mahallesi Tünel Caddesi No: 21A, 53300 Pazar/Rize
İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon