Kurban Bayramında Gidilecek 10 Yer

Kurban Bayramında Gidilecek 10 Yer

Kurban Bayramında Gidilecek 10 Yer

Tatiller sevdiklerinizle birlikte hem eğlenebileceğiniz hem dinlenebileceğiniz fırsatları beraberinde getirir. Bu Kurban bayramı yaz mevsimine denk gelmesi nedeniyle bu durum birçok insan için deniz tatili anlamına geliyor. Caraj Blog olarak sizler için bu Kurban Bayramında denizin ve güneşin tadını çıkarabileceğiniz 10 farklı yeri derledik.

Çanakkale - Bozcaada

Çanakkale'ye bağlı Bozcaada veya eski adıyla Tenedos, belki de mavi yeşil renklerinin kombinasyonlarının hemen hepsini görebileceğiniz bir atmosferi sizlere sunuyor. Muhteşem doğası, denizi ve tarihi sokak ve evleriyle yaz mevsiminde yerli ve yabancı birçok turisti ağırlamaktadır. Özellikle gün doğumunu ve batışını takip edebileceğiniz açık kamp alanları da mevcut olan Bozcaada sevdiklerinizle unutulmaz bir Kurban Bayramı tatili yaşayabilirsiniz. Caraj araç kiralama hizmeti ile siz de dilediğiniz aracı kiralayabilir, sevdiklerinizle Bozcaada'nın tadını çıkarabilirsiniz.

Muğla - Datça

Muğla denildiği zaman akıllara en fazla gelen yerlerin başında Datça gelmektedir. Ege'nin en güzel plajlarına sahip Datça'da temiz havasını solurken sevdiklerinizle muhteşem denizin tadını çıkarabilir ülkemizin en güzel plajları arasında bulunan Hayıtbükü, Kızılbük, Ovabükü ve Palamutbükü keşfedebilir keyifli bir kurban bayramı tatili yaşayabilirsiniz. Caraj araç kiralama hizmeti ile sizde dilediğiniz aracı kiralayabilir, sevdiklerinizle Datça'nın tadını çıkarabilirsiniz.

Antalya - Kaş

Antalya'nın en ünlü tatil beldelerinden birisi olan Kaş, muhteşem koylara ve plajlara ev sahipliği yapmaktadır. İlkbaharın ilk günlerinden itibaren birçok yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan bu doğa harikası yer Kurban Bayramında Gidilecek 10 Yer yazımızda listemizin tepelerine oynamaktadır. Kurban Bayramı tatilinizde sevdiklerinizle gizli koyları keşfetmek, tertemiz kumsallarda güneşlenmek, mavi bayraklı plajların sularında yüzmek istiyorsanız tatil rotanıza Kaş'ı eklemeyi unutmayınız. Caraj araç kiralama hizmeti ile siz de dilediğiniz aracı kiralayabilir, sevdiklerinizle Kaş'ın tadını çıkarabilirsiniz.

Muğla - Bodrum

Türkiye’de güneş, tatil, kum, deniz sözcüklerini söylendiği zaman akıllara gelen ilk yer çoğumuz için Bodrum'dur ve havanın ısınmasıyla birlikte birçok tatil sever için vazgeçilmez bir yerdir. Mavinin her tonunu görebileceğiniz gibi tarihi Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi, Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü, Bodrum Tuzla Kuş Cenneti gibi turistik yerleri de ziyaret edebilirsiniz. Caraj araç kiralama hizmeti ile siz de dilediğiniz aracı kiralayabilir, sevdiklerinizle Bodrum'un tadını çıkarabilirsiniz.

Balıkesir - Ayvalık

Huzurlu bir atmosferde denizin tadını çıkarmak mı istiyorsunuz? Ayvalık sizin aradığınız tatilin başrolü olabilir. Muhteşem plajları Cunda adası ve yeşil atmosferi ile Ayvalık aynı zamanda birçok yöresel lezzeti de tatmanız olanağını sağlıyor. Ayvalık'ın hemen karşısında bulunan Cunda Adası’nın meşhur evlerini ve taş sokaklarını dolaşırken bol bol fotoğraf çekebilir, tarihi zeytinyağı ve sabun fabrikasını ziyaret edebilirsiniz. Caraj araç kiralama hizmeti ile siz de dilediğiniz aracı kiralayabilir, sevdiklerinizle Ayvalık'ın tadını çıkarabilirsiniz.

Muğla - Fethiye

Muğla’nın tatil merkezlerinden olan Fethiye, yeşil ormanlarla çevrili naturel güzellikleri, Antik Çağ’dan günümüze ulaşan zamanı yapıları ve sıcak kumsallarıyla beraber her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin uğrak noktaları arasındadır. Gezilecek yerler bakımından da ziyaretçilerine pek çok seçenek sunan Fethiye’de yamaç paraşütü, tekne turları, doğa yürüyüşleri, tarihi geziler ve deniz turizmi açısından yapılabilecek birçok aktivite mevcuttur. Sadece Türkiye için değil, dünya çapında da ayrı bir üne sahip Fethiye, sıcak iklimi ve keyifli atmosferiyle beraber ziyaretçilerine oldukça keyifli bir tatil sunmaktadır. Caraj araç kiralama hizmeti ile siz de dilediğiniz aracı kiralayabilir, sevdiklerinizle Fethiye'nin tadını çıkarabilirsiniz.

Caraj ile Kurban Bayramında Gidilecek 10 Yer Listemizi Keşfedin

Caraj'ın muhteşem araç kiralama fırsatlarını ile Kurban Bayramında Gidilecek 10 Yer listemizde bulunan yerlerin keyfini çıkarmaya hemen başlayın. İster web sitemiz üzerinden ister telefon ile arayarak isterseniz Whatsapp üzerinden bizimle iletişime geçerek araç kiralama yapabilirsiniz.
İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon