İstanbul'un En İyi Plajları

İstanbul'un En İyi Plajları

İstanbul'un En İyi Plajları

Yaz mevsimin gelmesi ile birçok insan denizin ve plajın tadını çıkarmak isteyebilir. İstanbul her ne kadar konumu ve tarihi ile ön plana çıkıyor olsa bile doğası, ormanları ve hem Karadeniz hem Marmara denizine olan kıyıları nedeniyle birçok güzel sahile de ev sahipliği yapmaktadır. Caraj olarak bu blog yazımızda İstanbul'un En İyi Plajları'nı sizler için sıralıyoruz.

Kilyos (Kumköy) Plajları

İstanbul’da deniz tatili denildiği zaman belki de en fazla akıllara gelen yerlerin başında Kilyos gelmektedir. İstanbul’da deniz sefası sürmek istiyor fakat şehrin karmaşasından da uzaklaşmayı arzu ediyorsanız tek yapmanız gereken Kilyos plajları arasından sizler için en uygun olanı tercih etmek. Eski adıyla Kumköy olan Kilyos'da halk plajının yanında birçok özel plajda bulunmaktadır; Suma Beach, Babylon Kilyos, Tırmata Beach, Burç Beach, Baykuş Plajı, Solar Beach gibi birçok özel plajdan oluşur. Caraj İstanbul Araç Kiralama ile İstanbul'un En İyi Plajları'nı keşfedin.

Şile Plajları

Kilyos'dan sonra deniz ve doğa ile özdeşleşmiş bir diğer yer şüphesizdir ki Şile'dir. 10 kilometre uzunluğunda kumsala sahip olan Şile, birçok halk ve özel plaja sahiptir. Bunlar; Şile Halk Plajı (Ayazma Plajı), Ağlayankaya Plajı, Uzunkum Plajı, Kızılcaköy Plajı, Kumbaba Plajı, Akçakese Köyü Plajı. Ayrıca bu plajların bazıları koruma altında mavi bayraklı plaj statüsündedir. Caraj İstanbul Araç Kiralama ile İstanbul'un En İyi Plajları'nı keşfedin.

Büyükada Plajları

Büyükada, Prens Adaları olarak da bilinen Marmara Denizinde İstanbul açıklarındaki adaların en büyüğüdür. Avrupa veya Anadolu yakasından tek vapurla ulaşabileceğiniz Büyükada'da birçok plaj bulunmaktadır; Yörükali Plajı, Blue Beach, Nakibey Plajı, Prenses Koyu Plajı, Halik Koyu Plajı şeklinde örnek gösterilebilir. Caraj İstanbul Araç Kiralama ile İstanbul'un En İyi Plajları'nı keşfedin.

Silivri Plajları

Silivri, dalgasız denizi ve birbirinden güzel kumsallarıyla İstanbul'un en iyi tatil alanlarından birisidir. Özellikle hafta sonları şehrin kalabalığından uzaklaşmak isteyenler için muhteşem bir yer konumunda karşımıza çıkıyor. Gümüşyaka Plajı (Halk Plajı), Semizkum Plajı, Papatya Plajı, Selimpaşa Plajı olmak üzere birçok plaja sahiptir. Uygun fiyatları ile Silivri plajları denizin ve güneşin tadını sevdikleri ile birlikte doyasıya çıkarmak isteyenleri en iyi şekilde ağırlıyor. Caraj İstanbul Araç Kiralama ile İstanbul'un En İyi Plajları'nı keşfedin.

Heybeliada Plajları

İstanbul’da denize girebileceğiniz en güzel plajlar denildiği zaman Heybeliada'da bulunan plajları saymamak olmaz. Marmara'nın en büyük ikinci adası olan Heybeliada'da birçok ücretli ve ücretsiz plaj bulunuyor, bunlar; Ada Beach Club, Değirmenburnu Plajı, Çam Limanı Koyu Plajı, Alman Koyu Plajı, Akvaryum Plajı, Çam Limanı Koyu Plajı, Alman Koyu Plajı ve Akvaryum Plajı olarak sıralanabilir. Caraj İstanbul Araç Kiralama ile İstanbul'un En İyi Plajları'nı keşfedin.

Burgazada Plajları

Büyükada ve Heybeliada‘dan sonra üçüncü büyüğü olan özellikle ormanla iç içe plajlara sahip Burgazada, plaj severlerin bir diğer uğrak noktalarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Birçok ücretli ve ücretsiz plajlarıyla özellikle yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktasına haline geliyor. Kıyaslamak gerekirse diğer yerlere nazaran çok daha sakin olduğunu söyleyebiliriz. Burgazada en bilenen plajlar ise; Kalpazankaya Plajı, Burgazada Halk Plajı (6 Numara Plajı), Çamakya Aile Plajı, Madam Martha Koyu Plajı ve Burgazada Su Sporları Kulübü Plajı'dır. Caraj İstanbul Araç Kiralama ile İstanbul'un En İyi Plajları'nı keşfedin.

Caraj ile İstanbul'un En İyi Plajları Tadını Çıkarın

Her segment uygun araç kiralama seçenekleri ile siz de Caraj'da araç kiralama yapabilir, İstanbul plajlarının keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. İster web sitemiz üzerinden ister telefon ile arayarak, isterseniz Whatsapp üzerinden bizimle iletişime geçerek araç kiralama yapabilirsiniz.
İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon