Aylık Araç Kiralama nasıl yapılır?

Aylık Araç Kiralama nasıl yapılır?

İster gezmek için olsun ister iş için olsun, araç kiralamak herkesin kolayca yapabileceği bir işlemdir. Yine de daha önce araç kiralama işlemi yapmamış birisi için bu işlem zor gibi gelebilir. Günümüzde belirli şartları sağlayan herkes bu işlemi çok rahat bir şekilde yapabilir. Araba kiralama işlemini dilerseniz araç kiralama ofislerinden dilerseniz online platformlardan yapabilirsiniz. Burada istenilen şartlar, çoğunlukla hem online hem ofis üzerinden kiralamalar için aynıdır.

Araç Kiralama Şartları Nelerdir?

Trafik kanunları ve standartlar gereği otomobil kiralama için birçok şart vardır. Bu şartlar çoğu araba sürücüsü ve trafik yaşantısı güvenliği için gerekli olan şartlardır. En çok aranan şartlar şu şekildedir

  • Sürücünün yaşı en az 21 olmalıdır.
  • En az 2 yıllık ehliyete sahip olunmalıdır.
  • Kiralanacak aracın Kasko ve Sigortasının yapılmış olması gerekmektedir.
  • Depozito Ödemesinin eksiksiz yapılması.
  • Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı bulunması.
  • Yabancı Uyruklular için Türkiye Devletinin tanımladığı resmi bir evrakın bulunması.

Bu temel şartları bulunduran kişiler (ekstra koşullar olabilir) kolaylıkla araç kiralayabilir.

Araç Kiralarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Araç Kiralama yaparken birçok dikkat edilmesi gereken husus vardır. Bunlar konforlu bir seyahat ve güvenilir bir araç kiralama için dikkat edilmesi gerekilen hususlardır. Bu hususlar dikkatle incelenirse sorunsuz bir araç kiralama gerçekleşecektir.

  • Firma Seçimi
    Araç kiralama yaparken özellikle dikkat edilmesi gereken nokta firma seçimidir. Firmanın güvenilir olması, vergi levhası ve faaliyet belgesinin bulunması gerekmektedir. Ayrıca firmanın otomobil sektöründe bulunduğu zaman güzel bir ipucu verebilir.
    Caraj Rize Araç Kiralama ile Güvenilir Araç Kiralama!
  • Araç Seçimi
    Araç seçimi yaparken ihtiyaca uygun araç seçimi yapmak yolculuk öncesi birçok sorunun önüne geçmektedir. Ayrıca kiralanan aracın bakımlarının eksiksiz ve tam olması yolcu ve trafik sağlığı için kaçınılmazdır. Kasko ve sigortası olmayan araçlar kesinlikle tercih edilmemelidir. Kiralama öncesi araçta hasar olup olmadığı kesinlikle kontrol edilmelidir.
  •  Belgelerin Eksiksizliği
    Kiralama öncesi istenilen belgelerin eksiksizce hazır olması gerekmektedir. İstenilen şartlar sağlanıyorsa belgelerin teslimi sonrası kiralama işlemi hızla yapılabilir.
  • Erken Rezervasyon
    Son dakika sürprizleri ile karşılaşmamak için erken rezervasyon önemlidir. Özellikle seçilen aracın başka bir kullanıcıya kiralanması planlarınızı alt üst edebilir.
  • Sözleşmelere Dikkat Edin
    Kiralama öncesi ve sonrası ekstra sürprizlerle karşılaşmamak için sözleşme ve/veya sözleşmelere dikkat edilmesi gerekmektedir. Size sunulan sözleşme şartlarını iyice okuyup öyle imzalamanız da fayda var.
  • Sizi Önemseyen Şirketleri Seçin
    Kiralama aşamasının başından sonuna kadar sizi önemseyen kiralama şirketlerini seçin. Herhangi bir sorun yaşadığınız zaman sizinle ilgilenebilecek birilerini bulmanız sizin yararınıza olacaktır.

Aylık Araç Kiralama nedir?

Aylık araç kiralama, bir aracın 30 iş günü boyunca kiralanması anlamına gelir. Genellikle uzun iş seyahatleri veya uzun tatil planlarının vazgeçilmez kiralama yöntemidir. Günlük kiralama veya haftalık kiralamaya göre çok daha uygun fiyatlara kiralama yapılabilmektedir.  Günlük ve/veya haftalık kiralama koşulları aylık araç kiralama koşulları için de geçerlidir. İstenilen şartların sağlanması durumunda aylık olarak araç kiralama yapılabilir.

Aylık Araç Kiralamanın Avantajları

  •  Çok Daha Uygun Maliyet Avantajı
    Günlük veya haftalık kiralamaya göre çok daha avantajlı fiyatlarla aylık araç kiralama yapabilirsiniz. Gün sayısı artıkça genellikle araba kiralama şirketleri çok daha uygun fiyat avantajı sunarlar.
  • Rezervasyon Sorunu
    Aylık kiralama sonucunda 30 iş günü boyunca tekrardan kiralama işleriyle uğraşmaz istediğiniz aracın rezerve edilip edilmediğini takip etmek zorunda kalmazsınız.
  • Daha Uygun Ek Avantajlar
    Kasko ve sigorta gibi giderler aylık bazda ödendiği için günlük kiralamaya göre çok daha uygun fiyatlıdır.

 

Caraj ile siz de günlük, haftalık, aylık ve yıllık araba kiralama yapabilirsiniz. İster web sitesi üzerinden ister şubelerimizden anında ve kolay bir şekilde bu araç kiralama işlemini halledebilirsiniz. Siz de Caraj Rent a Car ile bu hizmetten yararlanmak istiyorsanız. Aşağıda bulunan numaralardan bizi arayabilir, web site üzerinden randevu oluşturabilir, Whatsapp tuşuna basarak yazabilir veya ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Caraj Rental
Kurna Mahallesi, Çiçek Caddesi Tem Otoyolu Bağlantı yolu, 34916 Pendik/İstanbul
0537 591 80 26
0850 227 2580

İstanbul Araba Kiralama İçin; Caraj Rental - Merkez
0850 227 2580
Fatih Mh. Atatürk Cd. No:184, 34920 Sultanbeyli/İstanbul

Rize - Artvin Havalimanı Araba Kiralama İçin;
Caraj Rental - Rize
İkiztepe Mahallesi Tünel Caddesi No: 21A, 53300 Pazar/Rize

İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon